Corona maatregelen blijven bestaan! – Praktijk T. Gerling – Workum
Header afbeelding
Prystershoek 4 8711 HA Workum Tel:0515-541535

Terug naar overzicht

Corona maatregelen blijven bestaan!

I.v.m. oplopende Corona besmettingen in Nederland willen wij u graag attenderen op onze huisregels  om zo de kans op  besmettingen  klein  te houden. Ten allen tijde gelden de landelijk regels van het RIVM. Kijk hiervoor op www.rivm.nl voor actuele informatie.

Houdt u rekening met het volgende:

  • Kom niet zonder telefonisch overleg naar de praktijk!
  • Houdt altijd de 1,5 meter regel afstand regel in acht.
  • Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen bij de desinfectiezuil in de gang.
  • Heeft u een afspraak bij ons in de praktijk (denk hierbij ook aan consulten bij de diëtist, psychologe) en heeft u klachten zoals verkoudheid benauwdheidsklachten, koorts of andere mogelijk Corona gerelateerde klachten, kom  niet naar de praktijk. maar neem contact met ons op.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk. Wij begrijpen dat dit niet altijd lukt, uitzonderingen kunnen in overleg gemaakt worden.
  • Kom niet te vroeg voor uw afspraak naar de praktijk, dit i.v.m. beperkte wachtruimte. Wij streven ernaar zo een goed mogelijk doorstroming, mocht er onvoldoende ruimte in de wachtkamer zijn, verzoeken wij u (indien mogelijk) buiten te wachten.
  • U kunt geen gebruik maken van het toilet in de praktijk, deze is gesloten.
  • Mocht u gezien moeten worden op het zo genoemde “Corona spreekuur”; deze vind plaats in een speciale unit op ons terrein. De huisarts ontvangt u in volledig beschermende kleding. Bij het inplannen van dit spreekuur krijgt u alvorens telefonisch instructie van assistente. Kom in dit geval niet in de praktijk, maar blijf buiten wachten/ in uw auto.

Bij milde klachten: laat u laagdrempelig testen bij de GGD. Zij hebben voldoende testcapaciteit.  Neem hiervoor contact op met de GGD (tel 0800-1202). Wilt u de uitslag melden aan ons? 

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem gerust contact met ons op.

Publicatiedatum: 13-04-2021